ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Цензура? Facebook забанив пост про Шарія

Facebook заблокував мій допис про Шарія на білоруському телебаченні. Через "пропаганду ненависті".

Я, звичайно, з цим не погодився. Але додаткова перевірка тривала п'ять хвилин. "Вирок" залишили чинним.

Перечитував свій допис із десяток разів, щоб зрозуміти, де ж там пропаганда ненависті? Є якісь здогадки, але не писатиму, бо знову побачать цю "пропаганду ненависті".

Тому мій висновок такий: пропаганду ненависті алгоритми Facebook побачили в зображенні самого Шарія.

От пам'ятаєте такого афериста часів розпаду СРСР Кашпіровського? Ну, того ліпшого друга Гордона. Так от, той Кашпіровський з екранів телевізорів у прямому ефірі воду заряджав. Уся країна збиралася перед своїми тєліками й заряджала воду. Мені нещодавно стало цікаво: якщо в Youtude подивитися ці сеанси Кашпіровського, то теж можна воду зарядити? Чи ефект був саме від телетрансляції?)

Гаразд, повертаємося до наших молодців.

Алгоритми Facebook вирахували, що зображення Шарія заряджає на ненависть. Я це давно підозрював. Щоразу, коли Шарій згадував мене у своїх відео, до мене в повідомлення приходили якісь не зовсім адекватні його шанувальники. Ну ті, хто зарядився ненавистю від нього.

Ось тепер маю доказ, що Шарій – це пропаганда ненависті.

І ще. Хоч Facebook і не розкриває механізмів роботи своїх алгоритмів, але ми знаємо, що для перевірки дописів мають бути скарги. Краще – масові скарги.

А тепер уявіть: хтось із друзів Шарія образився на мій допис і давай скаржитися Facebook на пропаганду ненависті. І таких "хтось" могло бути чимало. І всі ці люди натискали кнопочку "пропаганда ненависті" на зображення Шарія. Епічні молодці) 

Liked the article?
Help us be even more cool!