ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти ТСН протестують проти появи дружини Медведчука в проекті "Танці з зірками"

08.08.2018, 19:04
Фото - from-ua.com

Журналісти ТСН телеканалу 1+1 протестують проти появи Оксани Марченко в проекті “Танці з зірками на каналі. Відкриту заяву співробітників телевізійної служби новин, в якому редакція висловлює незгоду з можливою появою телеведучої Оксани Марченко опублікував на своїй сторінці у Фейсбук кореспондент ТСН Іван Гребенюк, повідомляє “Детектор медіа”.

“Ми, журналісти Телевізійної служби новин, дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу “Танці з зірками” на “1+1” може взяти участь Оксана Марченко. Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації Путіним.

Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна. Подружжя жодного разу за роки війни не засудило російську агресію на Донбасі та анексію Криму.

Навіть той факт, що шоу є розважальним, не виправдовує появи дружини Медведчука Оксани Марченко в ефірі нашого телеканалу”, - йдеться у заяві.

“ТСН як невід’ємна складова “1+1”, завжди чітко і послідовно стояла на позиціях територіальної цілісності, незалежності та збереження суверенітету України. Для нас – це не чужа війна. А патріотизм – не просто слова. Репутація ТСН – це репутація кожного з нас.

Як колектив ТСН, ми не можемо вплинути на інший проект каналу, але залишаємо за собою право публічно висловлювати свою позицію щодо цієї ситуації і хочемо запевнити, що рішення каналу “1+1” не позначиться на редакційній політиці Телевізійної служби новин”, - йдеться в заяві.

До заяви додається копія документа, підписаного співробітниками редакції. На момент публікації під заявою стоїть 34 підписи.

Ситуацію прокоментував генеральний директор “1+1 медіа” Олександр Ткаченко.

“Ми неодноразово заявляли, що робота служб інформації в “1+1 медіа” будується виключно на принципах редакційної свободи і неупередженості. Журналісти мають право висловлювати свою думку в тому числі і з приводу рішень каналу. Проте, хотів би відзначити, що в проекті “Танці з зірками” беруть участь найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, незалежно від своїх політичних поглядів і переконань. Як показують результати досліджень, серед тих, кого було б цікаво побачити глядачам на паркеті - в тому числі, і Оксана Марченко. Впевнені, серед 14 пар учасників кожен зможе знайти собі фаворитів”, - йдеться в поширеній прес-службою заяві.

Світлина від Івана Гребенюка.Світлина від Івана Гребенюка.

Фото - Фейсбук Івана Гребенюка

Liked the article?
Help us be even more cool!