ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка ТСН отримала поранення внаслідок російського обстрілу Запоріжжя

Постраждала журналістка ТСН Кіра Овес. Фото – ТСН
Постраждала журналістка ТСН Кіра Овес. Фото – ТСН

У Запоріжжі внаслідок російського обстрілу 5 квітня отримала поранення журналістка ТСН каналу 1+1  Кіра Овес. Їй наклали шви на скроню, повідомляє ТСН.

Вона постраждала під час повторного обстрілу. Це сталося, коли медійники знімали наслідки попереднього удару по місту.

“Насправді я себе почуваю добре, але, як мені кажуть мої знайомі, завтра мене наздожене те, що сьогодні мало б бути”, – розповіла журналістка.

За її словами, коли стався повторний обстріл, знімальна група працювала, знімала наслідки ворожих влучань, потрощені вікна та уламки.

“Я вам не передам словами, як це було, бо ти чуєш свист, ти чуєш гуркіт, і воно просто десь вибухає. Ми одразу побігли з місця, там надали мені першу допомогу поліцейські, згодом ми дізналися вже прямо там, на місці, що поранення дістала моя колега. Вона зараз у лікарні, лікарі нічого не кажуть про її стан. Знаю, що вона на операції, поки ось так”, – розповіла Кіра Овес. 

На запитання про стан інших потерпілих журналістка розповіла, що деяким людям пощастило – вони отримали незначні поранення й не потребують госпіталізації. 

“Тих, що я бачила в лікарні, які поруч зі мною сиділи, – вони плюс-мінус у такому ж стані, як я. Хтось відмовляється від лікарняних... В усіх перемотані голови, у когось побиті руки, ноги, обличчя. Ось у мене теж тепер два шви й поголена скроня, але взагалі дуже мені пощастило”, – поділилася Кіра.

Як повідомляв ІМІ, у Запоріжжі під час обстрілу 5 квітня дістала поранення власна кореспондентка Укрінформу Ольга Звонарьова

Як написав у своєму Telegram-каналі міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, обидві журналістки потрапили під повторний обстріл, коли працювали на місці події. 

“Ворог цинічно завдає повторних ударів саме тоді, коли приїжджають поліцейські, рятувальники, медики, журналісти. Тоді, коли наші підрозділи намагаються врятувати потерпілих”, – написав Ігор Клименко. 

5 квітня росіяни двічі атакували Запоріжжя. Унаслідок ворожого удару троє людей загинули й 19 зазнали поранень.

Liked the article?
Help us be even more cool!