ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізьку журналістку схопили за волосся, намагаючись розбити камеру (оновлено)

02.08.2017, 10:00

Учора, 1 серпня, вдень на журналістку газети "Запорозька Січ" Тетяну Кучеренко напали прямо біля будівлі редакції, повідомляє ipnews.

Співробітники редакції з балкона побачили, як дві жінки за допомогою драбини і спеціального обладнання розклеювали на опорах електропередач і кіосках колишнього КП "Преса" вздовж проспекту оголошення. Їх текст запрошував в автобусні поїздки у Кирилівку, Бердянськ, Харків і Дніпро.

Журналістка сфотографувала порушників і намагалася взяти у них коментар. У відповідь на адресу співробітниці редакції пішли лайка і погрози. У результаті жінку схопили за волосся, штовхнули і почали бити, потім її облили невідомою рідиною. Фотоапарат і диктофон журналістки намагалися розбити. Зловмисниці встигли втекти з місця події.

З'ясувалося, незабаром постраждала змогла вичислити своїх кривдників.

Оскільки нападники розклеювали оголошення з інформацією про компанію "Основа тур", журналістка знайшла офіційний сайт організації з посиланням на групу в соцмережі.

Модератор групи Ілона Основа і виявилася тією самою порушницею.

Тетяна Кучеренко 1 серпня подала заяву до Олександрівського відділення Дніпровського райнного відділу поліції м. Запоріжжя.

Liked the article?
Help us be even more cool!