ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізька представниця ІМІ увійшла до комісії з перевірки міського телеканалу Z

07.06.2017, 15:05

Представниця ІМІ в Запорізькій області Наталія Виговська увійшла у якості експертки до тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки фінансово-господарської діяльності комунального телеканалу Z (комунальне підприємство “Муніципальна телевізійна мережа” (МТМ).

Як повідомляє Наталія Виговська, телеканал перевірять на дотримання принципу всебічного висвітлення міських подій та збалансованого залучення джерел інформації.

Тимчасова контрольна комісія з питань перевірки фінансово-господарської діяльності телеканалу була утворена 26 квітня рішенням міськради і наразі почала роботу.

Також депутати та експерти перевірять фінансово-технологічний стан телеканалу, проаналізують доцільність розподілу коштів, що виділяються на телеканал, особливості управлінської стратегії, контент основних програм телеканалу.

Попередньо робота комісії триватиме до кінця червня, але депутати планують подовжити термін своєї діяльності.

Нагадаємо, телеканал Z належить комунальному підприємству “Муніципальна телевізійна мережа” та повністю фінансується з бюджету міста. На 2017 рік телеканалу виділили найбільшу за весь період існування КП суму – більше 16 мільйонів гривень.

Фото - "Детектор медіа"

Liked the article?
Help us be even more cool!