ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізька газета "Субота Плюс" відновлює вихід

11.09.2017, 10:27
Богдан Василенко, фото - Катерини Майбороди

У Запоріжжі відновлюється вихід місцевого щотижневика “Субота Плюс”, який припинив існування наприкінці 2016 року. Про це повідомив головний редактор газети Богдан Василенко в інтерв’ю “061”.

Редакція відродженої газети знаходитиметься там, де працювала і раніше, у Будинку друку.

Дати виходу газети керівник видання поки що не називає, але відомо, що редакція також запустить новий сайт subbota.ua з урахуванням особливостей аудиторії, відмінної від газетної.

Крім того, головред заявляє, що “гнобити будемо всіх! Весело, яскраво і їдко”.

Також Богдан Василенко розповів, що сайт z-city.com.ua, який був частиною попередньої “Суботи плюс” та продовжив працювати після закриття газети, йому більше не належить, бо у медійній сім’ї Василенків відбувся обмін.

“Z-city тепер не моє. Фактично, у нас стався з ріднею обмін. Я віддав їм Z-city, а мені віддали газету, з якою батьки самі нічого вже зробити не можуть. Я, звичайно, буду залучати, наприклад, Ірину Андріївну (мати Богдана Василенко - ред.) для наповнення газети рекламою, або там, може, колись брати для вичитки, або батька - для написання матеріалів. Але це буде більше їхня добровільна допомога. У штаті та в засновниках їх не буде”, - розповів в інтерв’ю Василенко.

Як повідомляв ІМІ, останній номер газети “Субота плюс” вийшов 15 грудня 2016 року, після чого видання припинило існування. Серед причин закриття називались, зокрема, фінансові проблеми видання, проте її керівник і фактичний власник Богдан Василенко так і не прокоментував закриття газети.

Через короткий час у продажі з’явився клон газети, засновником і видавцем якого стало ПП “ІН-ПРО” під керівництвом Валерія Фоменка. Видавець запозичив у колись популярної “Суботи Плюс” зовнішній вигляд, так що тепер її легко можна сплутати з оригіналом.

Liked the article?
Help us be even more cool!