ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Закарпатський журналіст намагався незаконно вивезти за кордон цигарки та бурштин

28.09.2017, 13:08
Фото - zak.sfs.gov.ua

27 вересня на митному посту “Ужгород” митники припинили незаконне вивезення з України тютюнових виробів та бурштину, які намагалися перемістити через держкордон двоє громадян України. В одного з них при собі було посвідчення журналіста одного з видань Закарпатської області. Про це УНН повідомила речниця Закарпатської митниці ДФС Алла Дацюк.

“Громадяни на митний пост заїхали автомобілем “Mitsubishi Grandis” із іноземною реєстрацією та прямували в Словаччину. На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення поглибленого митного огляду. У результаті приховані цигарки було виявлено в обшивці сидінь, бампері, стелі, підлозі, у валізі та речах, які переміщували громадяни. Окрім прихованого тютюну, в салоні авто виявлено близько трьох кілограмів бурштину. Наразі точна кількість цигарок та вага бурштину встановлюється”, – розповіла Дацюк.

Як повідомляється на сайті Головного управління ДФС у Закарпатській області, громадяни намагалися перемістити через кордон 10160 пачок цигарок та 2,5 кг бурштину. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, дії громадян кваліфіковано за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Автомобіль, цигарки та бурштин вилучено до рішення суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!