ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Загинув журналіст Володимир Карагяур. Оновлено

06.09.2017, 10:51

У автокатастрофі в Рівненській області при поверненні із Польщі загинув журналіст Володимир Карагяур. Про це повідомляє активіст Віталій Селик у себе на сторінці у мережі Фейсбук.

"Сьогодні, близько 7 ранку, повертаючись з Варшави, Володимир Карагяур загинув у ДТП на трасі Ковель-Київ поблизу села Масевичі на Рівненщині. 17 вересня йому мало б виповнитися 34 роки. З ним у машині загинули ще троє – їхні особи встановлюються", - написав Селик.

Як повідомляється на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 6 вересня  близько 06:54 на автодорозі “Київ - Варшава” поблизу села Масевичі Рокитнівського району Рівненської області, водій легкового автомобіля “OPEL Omega” зіткнувся з вантажним автомобілем “DAF” (лісовоз).

Внаслідок ДТП, водій авто, яким був Карагяур та троє пасажирів легковика загинули на місці пригоди, ними виявилися політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний та Олександр Никоноров. Ще один пасажир легковика, експерт з децентралізації Сергій Попов, у важкому стані був госпіталізований в Рокитнівську ЦРЛ, де незабаром помер.

На місці працює СОГ ГУ НП України в Рівненській області. Автодорога “Київ - Варшава” на ділянці біля села Масевичі перекрито.

Усі загиблі брали участь у конференції "Стратегія співпраці держав Міжмор'я в умовах гібридної війни", що відбулася 5 вересня у Варшаві.

За часів Революції Гідності 2013-2014 рр. Володимир працював стрімером (оператором та журналістом) Спільнобачення (Спільно.TV), був арештований режимом Януковича нібито за постачання пального для протестувальників, згодом був випущений під домашній арешт.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!