ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом підпалу офісу "Четвертої влади" розпочато розслідування

23.02.2018, 10:01

За фактом підпалу офісу редакції “Четверта влада” рівненська поліція розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

“За попередньою інформацією невідомий чоловік зайшов до будинку, залишив там дві пластикові пляшки з бензином та підпалив їх. Вогонь побачив  син потерпілого, 37-річного рівнянина, який у цей момент зійшов з другого поверху та відразу кинувся кликати на допомогу”, - повідомляє поліція.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки та працівники ДСНС.

Поліцейські розшукують зловмисника та встановлюють усі обставини події.

Фоторобот зловмисника, фото - Фейсбук Володимира Торбіча

Як повідомляв ІМІ, 22 лютого у Рівному невідомий чоловік підпалив офіс редакції інформаційно-аналітичного порталу “Четверта влада”.

17 лютого було пограбовано хостинг-провайдер, на якому було розміщено інформаційно-аналітичний портал “Четверта влада”, що працює на Волині та у Рівному. Наразі сайт видання недоступний.

Головний редактор “Четвертої влади” Володимир Торбіч вважає, що цe нe просто крадіжка, а пeрeшкоджання журналістській діяльності. Він попросив поліцію відкрити кримінальнe проваджeння за статтeю 171 ККУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!