ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом нападу підприємця на редакцію у Стрию відкрито справу за 355 статтею

01.12.2017, 10:00

За фактом нападу на редакцію сайту “Діловий Стрий” (м.Стрий, Львівська область) і побиття його адміністратора відкрито кримінальне провадження за статтею 355 ККУ (примушення до виконання цивільно-правових зобов’язань). Про це Укрінформу повідомила речниця Стрийського відділу поліції Ольга Маценюк.

“За фактом нападу на редакцію сайту "Діловий Стрий" і побиття його адміністратора відкрито кримінальне провадження за статтею 355 ККУ (примушення до виконання цивільно-правових зобов’язань). Проводяться слідчі дії, в результаті яких буде вирішено питання правової кваліфікації дій мешканця, який наніс тілесні ушкодження, і притягнення його до відповідальності”, - зазначила Маценюк.

Як повідомляв ІМІ, 28 листопада у місті Стрий (Львівська область) місцевий майстер з ремонту пральних машин розбив голову адміністратору видання “Діловий Стрий”, яке опублікувало критичний матеріал про його роботу.

У опублікованому 21 листопада матеріалі автори видання написали, що майстер “забирає машинку і потім її не повертає”, а також опублікували його мобільні телефони. Підприємець прийшов у редакцію, вимагав спростування опублікованої про нього критичної статті, погрожуючи працівникам редакції побиттям та розправою над дітьми і сім'ями. Після цього завдав тілесні ушкодження адміністратору сайту Андрію Кипеняку - поранив йому голову предметом, що нагадує кастет.

Liked the article?
Help us be even more cool!