ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube заборонив модераторам підозрілого контенту працювати більше 4 годин на добу

15.03.2018, 11:00

YouTube заборонив своїм модераторам працювати більше чотирьох годин на добу. Обмеження торкнулося співробітників, що працюють з фільтрацією підозрілого контенту. Про це заявила CEO сервісу Сьюзен Войжітскі, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Verge.

На такий крок компанія пішла через турботу про психічне здоров'я модераторів.

За словами Войжітскі, навіть чотири години на день багато для такої роботи.

“Це справжня проблема, я сама витратила безліч часу на перегляд цього контенту минулого року. Це дуже складно”,  - сказала вона.

Федеральні закони вимагають від технологічних компаній використовувати подвійну модерацію контенту, що включає в себе автоматичні і людські перевірки.

Віднедавна YouTube почала використовувати систему Content ID, яка займається виявленням і усуненням прямих порушень, пов'язаних із захищеним авторським правом, телебаченням, фільмами і музикою.

Але для роликів, на яких відображено насильство, самогубства та інші жорстокі теми, сервіс використовує неповний робочий день модераторів, щоб вони змогли підтвердити наявність тривожного контенту на відеозаписах.

Сьюзен повідомила, що ця проблема може посилитися найближчим часом, оскільки YouTube пообіцяв найняти 10 000 нових співробітників, щоб усунути недоліки своїх алгоритмів. І при цьому модератори, які працюють неповний робочий день, не мають доступу до посібників з психічного здоров'я, як інші співробітники Google, що працюють повний робочий день.

Раніше YouTube обмежив доступ до відео, у яких популярні дитячі персонажі змальовані в сценах насильства чи сексу, якщо глядачі надішлють свої скарги на це.

Liked the article?
Help us be even more cool!