ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В "Української правди" немає права на приватизацію Шеремета - Порошенко

01.03.2018, 10:54
Фото - detector.media

28 лютого Президент України Петро Порошенко під час прес-конференції дорікнув виданню “Українська правда” щодо їх активності у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, повідомляє “Детектор медіа”.

“Я не Господь і не знаю, хто вбив Павла Шеремета. Але в мене так само болить, як і у вас. Я так само знав Павла Шеремета. І в “Української правди” немає права на приватизацію Павла. Не є так, що ви можете від всіх вимагати і звинувачувати… Ми кожен маємо робити свою справу. Якщо ви вважаєте, що президент може щось зробити, звертайтеся до мене”, - сказав Порошенко.

Також він сказав, що робитиме все можливе для того, “щоб у нас не залишилося жодної закритої частини в розслідуванні вбивства журналіста”.

“Я не слідчий, але я маю створити умови для того, щоб розслідування відбувалося максимально прозоро і об’єктивно”, – сказав Порошенко.

Як повідомляв ІМІ, 27 лютого “Українська правда” опублікувала заяву засновниці видання Олени Притули до Генерального прокурора України Юрія Луценка, у який вимагає розслідувати загибель журналіста Павла Шеремета у 2016 році як терористичний акт.

Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля, у якому перебував. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Поліція кваліфікувала подію за статтею “Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб”.

24 липня 2017 року Головне слідче управління Національної поліції засекретило всі рішення судів у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Зокрема, було ухвалено постанову про застосування заходів безпеки щодо осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві, підприємство (державне підприємство “Інформаційні судові системи”) зобов’язане обмежити в Єдиному реєстрі судових рішень повний і загальний доступ до рішень, прийнятих слідчими суддями Печерського районного суду Києва з клопотанням у кримінальному провадженні.

22 вересня Головне слідче управління Нацполіції заявило, що засекретило всі судові рішення у справі про вбивство Павла Шеремета задля захисту життя осіб, “які беруть учать у кримінальному судочинстві”.

26 грудня 2017 року голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що особи, які вчинили вбивство журналіста Павла Шеремета, як і раніше, не встановлені.

Liked the article?
Help us be even more cool!