ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні затримали опозиційного журналіста з Туреччини – ЗМІ

17.07.2018, 12:35
Фото – atr.ua

На минулому тижні в Україні турецькі спецслужби затримали опозиційного журналіста з Туреччини. Як повідомляє Depo.Одеса, про це пишуть українські ЗМІ з посиланнямми на різні джерела.

За інформацією видання АTR, 12 липня, в Україні затримали опозиційного журналіста Юсуфа Інана. Його звинувачують у членстві в терористичній організації Фетуллаха Ґюлена. Інан після спроби військового перевороту 2016- го покинув Туреччину – повідомляє проурядова турецька газета "Акшам".

Віддалено з України Юсуф Інан керував інтернет-виданням, яке спеціалізується на ізмірських темах. Видання різко критикувало уряд партії "Справедливість і розвиток".

В українському сегменті Фейсбуку з'явилися повідомлення, що агенти турецького MIT (Milli Istihbarat Teşkiliatı) викрали Юсуфа Інана. Такі ж операції проти нібито ґюленістів турецькі спецслужби провели останнім часом в Азербайджані, Косово і Габоні.

Також, як повідомляє видання Нaber Тurk, турецькі спецслужби вивезли з України бізнесмена Селіха Зегі Ігіта. Затриманого доставили до Мерсіна на допит, його звинувачують в участі в терористичній організації.

Офіційної інформації з цього приводу немає.

Liked the article?
Help us be even more cool!