ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні офіційно заборонили показувати серіал "Свати"

29.11.2017, 16:04
Фото - sb.by

Голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко повідомив, що Держкіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу “Свати”. Цю інформацію “Українській правді” підтвердив перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін.

Раніше Іллєнко пояснював, що як громадянин повністю підтримує дії СБУ щодо заборони на в'їзд до України російському артистові Федору Добронравову.

“Однак Держкіно до цього не має жодного стосунку. Про рішення СБУ я, як і всі інші, дізнався з новин”, – зазначав Іллєнко.

“Заборона на в'їзд до України Добронравову не означає, що буде заборонено серіал “Свати”. Поки що жодних рішень стосовно цього Міністерство культури не ухвалювало. На сьогодні правових підстав для заборони серіалу “Свати” немає”, – заявляв він раніше.

Як повідомив Еспресо.TV заступник голови Держкіно Сергій Неретін, прокатне посвідчення серіалу "Свати" в Україні буде анульоване. “На практиці це означає, що серіал не зможуть показувати на українських телеканалах та в кінотеатрах”, - уточнив він.У Міністерстві культури наголошують, що в Україні заборонені фільми, в яких знімається Добронравов.Актора внесли до списку 28 листопада.Також переліку заборонених в Україні артистів значаться ще 113 осіб.“На виконання вимог закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України" СБУ надала Міністерству культури список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України”, - повідомляє міністерство.У відомстві додають, що складають перелік артистів, які створюють загрозу нацбезпеці, на підставі звернень РНБО, СБУ, Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!