ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Росії заблокували сайт руху "Відкрита Росія"

12.12.2017, 11:21
Фото - nv.ua

11 грудня на території Росії заблокували сайт руху “Відкрита Росія", створений з ініціативи Михайла Ходорковського.

Блокування сайту ініціювала Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій РФ (Роскомнагляд), повідомляє Новое время з посиланням на прес-службу руху.

Причиною блокування стала вимога Генпрокуратури РФ, яка вважає, що сайт публікує “інформацію, що містить заклики до масових заворушень, здійснення екстремістської діяльності, участі в масових (публічних) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку, або поширення інформаційних матеріалів іноземної або міжнародної неурядової організації, діяльність якої визнана небажаною на території Російської Федерації”.

“Сайт Відкритої Росії почали блокувати на території РФ. Сторінка не відкривається через більшість провайдерів”, - повідомили в русі.

“Відкрита Росія" - російський громадський мережевий рух, створений з ініціативи Михайла Ходорковського.

Як повідомляв ІМІ, 15 листопада російська Держдума схвалила поправки до закону “Про засоби масової інформації”, згідно з якими окремі медіа можуть бути визнані іноземними агентами Міністерством юстиції Росії.

25 листопада президент Росії Володимир Путін підписав закон, що дозволяє прирівнювати до іноземних агентів зарубіжні ЗМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!