ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Росії вбили головреда газети

25.05.2017, 11:33

У місті Мінусинськ (РФ) застрелили головного редактора місцевої газети “Тон-М”. Про це повідомили в Слідчому комітеті РФ у Красноярському краї, інформує УНІАН.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство).

За попередньою версією слідства, 24 травня близько 23.00 до слідчих органів надійшло повідомлення, що в лазні, розміщеній в огорожі приватного будинку, виявлено тіло 42-річного головного редактора газети з вогнепальними пораненнями.

Слідство розглядає різні версії вбивства, в тому числі пов'язані з професійною діяльністю загиблого. Згідно з даними на сайті видання, головним редактором газети був Дмитро Попков.

Як пише 19rus.info, Попков отримав п'ять кульових поранень. Раніше він був депутатом міськради Мінусинська. В 2012 році Попкову було пред'явлено звинувачення в нанесенні побоїв дитині. Однак сам Попков стверджував, що він не винен, а гучні звинувачення - це всього лише привід, щоб завдати йому прикростей і прибрати зі складу міськради. Суд визнав його винним і засудив до 300 годин обов'язкових робіт.

Це стало приводом для позбавлення його в 2014 році статусу депутата міської ради. Після цього Попков почав випускати газету “Тон-М”.

Фото - ton-m.info

Liked the article?
Help us be even more cool!