ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Києві вбито фотокореспондента тижневика "2000"

29.11.2011, 04:57
В Києві вбито 29 –ти річного  фотокореспондента тижневика «2000» Віталія Розвадовського.
Це  сталося 28 листопада  близько 23:00 у під'їзді будинку, розташованого за адресою Харківське шоссе, 168.
У відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві  повідомили, що порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Заступник начальника відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві Володимир Дмитренко інформує, що Віталій Розвадовський отримав чисельні ножові поранення в голову і помер від втрати крові.
 
За його словами, вбивство може бути незабаром розкрите: «У нас є підозрюваний,  його затримано, з ним проводяться слідчі дії. Під час бійки підозрюваний також отримав тілесні ушкодження. Але вже можна стверджувати, що підтверджується основна версія - це побутовий конфлікт. Причина конфлікту буде встановлюватись, адже з підозрюваним ми ще не спілкувались. Із зібраними доказами можна на 80% сказати, що причина вбивства не пов'язана з журналістською діяльністю».
 
Як пише у своєму блозі  на ФБ Мумстафа Найєм, Віталія з Лео Клаба в "19:30 після інтерв'ю забрав його товариш Олександр Воскресенський  і вони поїхали додому на вул.Лаврську, а не на Харківський масив, як розповідає про це міліція".

«Дома він залишив апаратуру, в 21:30 зідзвонився з Воскресенським, а на Харківський масив він відправиився зі своїм товаришем Ярославом Полушкіним  (родич  колишнього головреда КП). На них напали в під’їзді» - пише Мустафа.
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!