ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Індії охоронець застрелив журналіста

22.11.2017, 13:30
Фото - скріншот з відео NDTV

В Індії на північному сході штату Тріпура вбито журналіста видання Syandan Patrika та телеканалу Venguard Судіп Датта Баунік. Про це повідомляє Громадське з посиланням на Outlook India.

Журналіст домовився про інтерв'ю з одним із командирів військового підрозділу, що базується в Тріпура. Але коли Баунік дістався частини, у нього сталася суперечка з охоронцем командира. У розпал суперечки охоронець вистрілив у журналіста, який помер на місці.

На думку редактора Syandan Patrika суба Дея, це вбивство стало помстою за розслідування, яке опублікував Баунік, у якому, зокрема, йшлося про фінансові махінації в цій військовій частині.

Як повідомляв ІМІ, 5 вересня у місті Бангалор (Індія, штат Карнатака) вбили відому журналістку Гаурі Ланкеш, яка критикувала індуїстську націоналістичну політику. 55-річну Гаурі Ланкеш знайшли в калюжі крові біля порогу її дому. Їй вистрелили в голову і груди нападники, які приїхали на мотоциклі.

20 вересня в Індії забили до смерті репортера Шантану Бховміка, який висвітлював політичні заворушення на північному сході Індії. На журналіста накинулися з палицями, коли він повідомляв про протистояння між воюючими політичними угрупуваннями та поліцією в столиці штату Тріпура Агартала.

Liked the article?
Help us be even more cool!