ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В "ДНР" розповіли, що знайшли біля Сніжного обгоріле тіло російського журналіста Стеніна

22.08.2014, 17:59

Представники «Донецької народної республіки» виявили останки, які можуть належати «зниклому російському журналісту», повідомляє моніторингова місія ОБСЄ з посиланням на так званого «заступника міністра внутрішніх справ» ДНР. 

За словами неназваного представника ДНР, обвуглене тіло було виявлено ними на дорозі в декількох кілометрах від Сніжного. Співрозмовник спостерігачів ніяк не зміг надати доказів того, що останки належать громадянину Росії, висвітлюються бойові дії в ЗМІ. 

Інформація, що міститься в опублікованому звіті, була отримана спостерігачами ОБСЄ до 19:00 за московським часом 21 серпня. 

Журналістка Катерина Сергацкова, котра працює в зоні конфлікту, прокоментувала цю інформацію на своїй сторінці у "Фейсбук"

В ДНР признались, что в нескольких километрах от Снежного обнаружили обгоревшее тело журналиста. К сожалению, это действительно фотокорреспондент РИА Новости Андрей Стенин. С ним же находились еще двое "журналистов" ДНР. 
Есть информация, что они были обстреляны, а затем машина, в которой они находились, сгорела от попадания снаряда. Кто стрелял, неизвестно. 
Очень жаль, что Андрей погиб именно так. Очень очень жаль.

Нагадаємо, в зоні АТО 5 серпня зник фотокор міжнародного інформагентства (МІА) “Россия сегодня”  Андрій Стенін. 

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!