ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Український стример за одну трансляцію зібрав понад 8 млн грн на безпілотники для ГУР

Фото – dev.ua
Фото – dev.ua

Український стример Михайло Лебіга (Leb1ga) зібрав понад 8,3 млн грн на безпілотники для Головного управління розвідки Міністерства оборони України та встановив рекорд українськомовної трансляції на Twitch. 

Це відбулося під час благодійного ефіру в ніч на 17 липня, йдеться в повідомленні української аналітичної компанії Streams Charts, повідомляє Forbes Ukraine.

Лебіга планував зібрати 2,6 млн грн на розвідувальний безпілотний комплекс “Сич” для ГУР. Цю суму вдалося закрити менш ніж за годину, тому стример продовжив трансляцію далі й до кінця ефіру назбирав понад 8,3 млн грн. Цієї суми вистачить на три безпілотні комплекси, йдеться в повідомленні.

За даними Streams Charts, трансляція Лебіги набрала понад 141 600 годин перегляду, а середній онлайн на ефірі становив 17 800 глядачів.

Максимальний онлайн під час стриму досяг позначки 34 800 глядачів – це не лише рекордний показник для каналу самого Лебіги, а й найкращий результат серед усіх українськомовних стримерів Twitch. 

Більше людей на українськомовній трансляції на Twitch змогли зібрати лише два канали студії Maincast, які висвітлювали мейджори із CS:GO у Франції та The International 2022 по Dota 2.

Як пише видання, Leb1ga почав активно стримити на Twitch лише у вересні 2022 року. Зазвичай він веде розмовні трансляції в розділі Just Chatting, під час яких спілкується з глядачами, дивиться та коментує смішні відео з інтернету тощо. Зараз Лебіга є одним з найпопулярніших українськомовних творців контенту на платформі – у нього понад 134 тисячі фоловерів на Twitch та 254 тисячі підписників в Instagram.

Liked the article?
Help us be even more cool!