ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Стаханові викрали двох журналістів

01.08.2014, 12:53

31 липня в Стаханові (Луганська обл.) бойовики так званої «ЛНР» захопили у полон двох журналістів - Євгена Шляхтина та Євгена Тимофєєва, які співпрацювали з різними українськими виданнями, повідомляє Інформатор.

Зокрема, Євген Шляхтин – журналіст, спеціаліст відділу внутрішньої політики та інформації Стахановської міської ради. Його бойовики викрали прямо з робочого місця. Спочатку він виходив на зв'язок з друзями, які повідомили, що Євген знаходиться в підвалі будівлі Стахановського ВБЕЗ. Зараз журналіст на телефонні дзвінки не відповідає. Також з ранку 31 липня відсутній зв'язок з журналістом стахановського видання «Футбольний огляд» Євгеном Тимофєєвим. Як повідомили друзі Євгена, телефон хлопця не в мережі, а в редакції видання їм відповіли, що журналіст на роботі не з’являвся, бо наразу у відпустці.

Власні джерела ІМІ, які побажали залишитись анонімними, підтвердили інформацію про викрадення журналістів, яких затримали через їхню професійну діяльність. Як повідомили джерела, батьки журналістів бачили учора вечорі хлопців, їм дали можливість поспілкуватися, вони були цілі, їх не били. Бойовики “ЛНР” повідомили батькам, що протримають хлопців декілька днів для перевиховання, а потім відпустять.

Євген Шляхтин

шахлятин

Євген Тимофєєв

Евгений Тимофеев

Liked the article?
Help us be even more cool!