ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США за знущання з дітей засудили авторку YouTube-каналу про батьківство

21.02.2024, 14:20
Рубі Франк у суді. Фото – Ron Chaffin/AP
Рубі Франк у суді. Фото – Ron Chaffin/AP

У США авторку YouTube-каналу про батьківство Рубі Франк за знущання з дітей засуджено до чотирьох строків ув'язнення від 1 до 15 років кожен, повідомляють The Guardian та ВВС.

42-річна Рубі Франк у сльозах попросила вибачення в суді, почувши свій вирок. Раніше вона визнала провину за жорстоке поводження з дітьми й позбавлення їх їжі.

На лаві підсудних жінка опинилася разом з колишньою бізнес-партнеркою, 54-річною Джоді Гільдебрандт, яка отримала аналогічний вирок.

Ці терміни рахуватимуться один за одним і є максимальним покаранням у Юті в подібних справах. Точний час, який обидві жінки проведуть у в’язниці, визначатиме комісія штату з дострокового звільнення.

Франк матиме 30 днів на подання апеляції.

У суді прокурор штату Ерік Кларк зазначив, що двоє дітей Франк, яким на той час було 9 і 11 років, жили в “умовах, схожих на концентраційний табір”, і назвав її серйозною загрозою для громади.

“Дітей регулярно позбавляли їжі, води, ліжок для сну й фактично всіх видів розваг”, – заявив Кларк.

У залі суду Франк розплакалася, почувши вирок. Вона перепросила своїх дітей і сказала: “Я була така розгублена, що вважала темряву світлом і правду кривдою. Мене переконали, що цей світ – зле місце, повне поліцейських, які тебе контролюють, лікарень, які тобі шкодять, урядових органів, які промивають тобі мізки, духовних лідерів, які брешуть і розбещують, чоловіків, які відмовляються тебе захищати, і дітей, які потребують насильства”.

Перед засіданням колишній чоловік підсудної Кевін Франк (подружжя розлучилося 2022 року, через сім років після створення YouTube-каналу) через свого адвоката попросив суд про максимальне покарання для жінки й назвав знущання, через які пройшли його діти, “жахливими й нелюдяними”.

Як повідомляв ІМІ, ведуча YouTube-каналу про батьківство Рубі Франк 19 грудня 2023  року визнала себе винною за чотирма пунктами звинувачень у насильстві над власними дітьми за обтяжливих обставин.

Рубі Франк була ведучою YouTube-каналу “8 Passengers” (“8 пасажирів”), який уже видалено з платформи. У своїх відео жінка документувала свої суворі методи батьківства на кшталт позбавлення її власних дітей їжі як покарання. Канал був хронікою життя її шістьох дітей: Шарі, Чада, Еббі, Джулі, Рассела і Єви. Перед видаленням він мав майже 2,5 мільйона підписників.

Марія Ігнатьєва, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!