ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США популярного телеведучого звинуватили в домаганнях

21.11.2017, 11:12
Фото - Getty Images

Кілька американських телеканалів припинили співпрацю з відомим телеведучим Чарлі Роузом через висунуті проти нього звинувачення в сексуальних домаганнях, повідомляє ВВС.

Так, співпрацю з Роузом перервали телеканали CBS, PBS і Bloomberg.

Раніше вісім жінок звинуватили 75-річного журналіста в сексуальних домаганнях і непристойній поведінці. За інформацією видання Washington Post, постраждалі від дій Роуза жінки працювали в його шоу або хотіли отримати там посаду.

Інциденти мали місце з кінця 1990-х по 2011 рік, вік ймовірних жертв - від 21 до 37 років. Жінки розповіли, що Роуз торкався їх, ходив голим у їхній присутності або телефонував вночі з непристойними пропозиціями.

Телеведучий опублікував заяву, у якій вибачився перед жінками, додавши, що не вся інформація в статті Washington Post є правдивою. “Важливо, щоб ці жінки знали, що я їх чую і глибоко перепрошую за свою непристойну поведінку”, - заявив Роуз.

Чарлі Роуз - один з найвідоміших американських телеведучих. На телеканалі PBS виходить його шоу Charlie Rose, також він є співведучим програми This Morning на телеканалі CBS.

Журнал Time у 2014 році назвав Роуза одним зі 100 найвпливовіших людей.

Нагадаємо, за останній місяць пролунало чимало звинувачень на адресу багатьох представників шоу-бізнесу і кіноіндустрії у сексуальних домаганнях та негідній поведінці.

Першим випадком стали публікації в американській пресі, у яких жінки-актриси розповіли про домагання з боку голлівудського кінопродюсера Гарві Вайнштайна.

У соцмережах розгорнули кампанію, яка закликала жертв домагань розповісти про них публічно.

Liked the article?
Help us be even more cool!