ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному спалили авто медійника 

15.06.2023, 14:09
Ганна Калаур
Фото – ГУ Нацполіції в Рівненській області
Фото – ГУ Нацполіції в Рівненській області

Невідомі вночі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва. Він вважає, що це пов’язане з його журналістською діяльністю. Про це Ісаєв повідомив у своєму фейсбуці. 

"Я все свідоме життя в журналістиці – критичній журналістиці. Тому єдина версія нічного підпалу мого авто – моя професійна діяльність, якої хтось дуже боїться. І цей "хтось" настільки боязливий, що йому навіть забракло духу висловити мені в очі своє "фе". Тож він тупо підпалив автомобіль", – написав Ісаєв.

У коментарі ІМІ Влад Ісаєв зазначив, що є редактором ІА "Західний аргумент", щоправда сайту в цієї агенції вже немає. На сторінці ІА “Західний аргумент” у фейсбуці останнє повідомлення було у 2021 році. 

У минулому Ісаєв був журналістом газети "Рівне вечірнє", а також редактором сайту "Прес центр".

Також Ісаєв повідомив ІМІ, що не знає, з якими матеріалами може бути пов’язаний підпал. Він відмовився коментувати події, поки працює поліція.  

Фото Влада Ісаєва

Пресслужба Головного управління поліції в Рівненській області повідомила, що інформація про підпал легкового автомобіля надійшла 15 червня о 3:45.

Незрозумілий звук під ранок почув житель будинку, біля якого була припаркована автівка. Коли виглянув у вікно, то побачив іскріння в передній частині авто, після чого спрацювала сигналізація та машина почала горіти.

"Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України", – йдеться в повідомленні поліції.

Внаслідок підпалу пошкоджена передня частина авто. Поліцейські оглянули місце події, вилучили автомобіль та відправили його на спецмайданчик.

У поліції розглядають різні версії злочину, одна з яких – журналістська діяльність.

Влад Ісаєв подав заяву до поліції і надав свідчення правоохоронцям. 

Liked the article?
Help us be even more cool!