ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному журналісту "Дорожнього контролю" спалили автомобіль

05.10.2015, 12:03

У ніч на 5 жовтня у Рівному невідома особа підпалила автомобіль “Опель Комбо”, що належить 25-річному активісту громадської організації “Дорожній контроль”. Про це повідомляється на сайті УМВС України в Рівненській області.

Інцидент стався на вулиці Степана Бандери о третій годині ночі.

“Попередньою причиною загоряння автомобіля є підпал”, - зазначають в міліції.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Міліціонери встановлюють осіб, причетних до скоєння цього злочину. Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність.

Як вдалося з’ясувати ІМІ, автомобіль належить журналісту всеукраїнської правової газети “Дорожній контроль” Сергію Зейналову.

В коментарі ІМІ Сергій Зейналов зазначив, що вважає це підпалом і пов’язує інцидент з професійною діяльністю, оскільки останнім часом йому надходили погрози, щоб покинув місто Рівне і більше в ньому не з’являвся.

Із якою справою конкретно пов’заний інцидент, Сергій точно сказати не може, оскільки є дві передумови. Одна з них - він проходить свідком у справі щодо затримання прокурора Рівненської районної прокуратури Андрія Таргонія, по якому нещодавно відкрили кримінальне провадження щодо хабарництва.

Друга - у Сергія є відеоматеріал, як начальник Кузнецовської ДАІ Андрій Катеринич вимагав хабар - 41 грн (у третьої особи, а він це фіксував на відео і це відео взято в суді як доказ).

Як повідомили виданню Рівне вечірнє в Головному управлінні Державної служби надзвичайних новин в Рівненській області, остаточну причину пожежі ще з'ясовують, але також не виключають версії про те, що це міг бути підпал.

Фото - “Рівне Вечірнє”

ПІДПАЛ3

ПІДПАЛ2

ПІДПАЛ1

Liked the article?
Help us be even more cool!