ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Польщі затримали чоловіка, що влаштував стрілянину в офісі Reuters

15.11.2017, 10:57
Фото - twitter Радіо Гданськ

У польському місті Гдиня 30-річний громадянин Білорусі влаштував стрілянину в офісній будівлі агентства Thomson Reuters, де він працював, повідомляє Радіо Свобода.

Інцидент стався увечері 14 листопада. Озброєний чоловік увійшов в приміщення будівлі на другому поверсі.

За неофіційною інформацією радіо RMF FM, чоловік був озброєний пістолетом Glock і довгоствольною зброєю. Стрілянина сталася в одному з залів будівлі. Зловмисник намагався вцілити у свого колегу. Люди почали тікати, один з присутніх накинувся на озброєного чоловіка і затримав його. Постраждалих не було.

Затриманий Степан Свідерський працював в агентстві аналітиком, займався введенням в базу даних рапортів фірм. Він займався спортивною стрільбою і брав участь у конкурсах стрільців. За словами його колег, він був закритою людиною, на роботі не вітався з іншими, у нього не було друзів і він часто дзвонив до своєї сім'ї.

Як повідомили джерела Reuters, подія була випадковістю. Як повідомило джерело Радіо Свобода, чоловік повертався з тренування та хотів показати свій пістолет одному з колег. Коли зброю побачили інші, почалася паніка. Під час спроби вирвати у чоловіка пістолет, випадково сталися два постріли.

Поліція заарештувала чоловіка.

Liked the article?
Help us be even more cool!