ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві поліцейські виштовхали журналіста під час бійки біля міськради

27.08.2018, 14:09
Фото - скріншот з відео НікВесті

У Миколаєві 22 серпня поліцейські застосували фізичну силу до кореспондента інтернет-видання "НікВесті" В'ячеслава Тешнера, який висвітлював бійку між волонтерами і зоозахисниками під будівлею міської ради, повідомляє НікВесті.

Як пише видання, цього дня депутат Миколаївської міської ради від фракції “Самопоміч” Світлана Таранова на своїй сторінці у Facebook повідомила, що через погрози з боку зоозахисниці Лідії Шуст ледь не скоїв самогубство співробітник комунального підприємства “Центр захисту тварин” Дмитро Куликов, який є ветераном АТО.

Обурені активісти прийшли до міськради з метою демонтажу наметового містечка, яке біля будівлі мерії облаштували зоозахисники. На місце також прибули співробітники поліції для охорони правопорядку.

Після нетривалої словесної перепалки активісти взялися демонтувати намети зоозахисників.

Як пише видання, кореспондент НікВесті здійснював фотофіксацію події і опинився всередині однієї з палаток зоозахисників.

“Поліцейські, ймовірно, вважали його за одного з активістів і почали виштовхувати назовні, на що він заявив, що є журналістом і попросив припинити це робити. Однак співробітники схопили його за руки і продовжили виштовхувати за територію наметового містечка, погрожуючи застосувати спецзасоби щодо нього”, – пише видання.

Після події на вимогу журналістів поліцейські надали свої нагрудні жетони з метою їх подальшої ідентифікації.

Liked the article?
Help us be even more cool!