ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Microsoft заявили, що хакери отримали доступ до листування компанії з посадовцями

Підтримувані російським урядом хакери використали свій доступ до системи електронної пошти Microsoft для викрадення листування між посадовцями та технічним гігантом, заявили в Агентстві США з кібербезпеки та безпеки інфраструктури (CISA), пише Reuters.

2 квітня агентство попередило, що хакери використовують дані автентифікації, які передаються електронною поштою, щоб спробувати зламати клієнтські системи Microsoft, зокрема системи невизначеної кількості урядових установ.

CISA відмовилося назвати агентства, які могли постраждати. У Microsoft повідомили, що працюють із клієнтами, щоб допомогти їм розслідувати та пом’якшити наслідки. Це охоплює роботу з CISA над надзвичайною директивою для надання вказівок урядовим установам.

CISA попередило, що хакери також могли переслідувати неурядові групи.

"Інші організації також могли постраждати від викрадання корпоративної електронної пошти Microsoft", – заявили в CISA, заохочуючи клієнтів зв’язуватися з Microsoft для отримання додаткової інформації.

Як повідомляв ІМІ, у березні 2024 року компанія Microsoft заявила, що російське хакерське угруповання Midnight Blizzard, фінансоване Кремлем, отримало доступ до деяких її сховищ вихідного коду та внутрішніх систем після хакерської атаки в січні.

Liked the article?
Help us be even more cool!