ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові презентують виставковий проєкт про сімейні альбоми маріупольців

Фото – Facebook-сторінка Івана Станіславського

23 березня у Львівському муніципальному мистецькому центрі фотограф з Маріуполя Іван Станіславський презентуватиме виставковий проєкт "Пам'ять роду. Маріуполь 70–80-х років на фотографіях із сімейних альбомів".

Про це він повідомив на Facebook-сторінці.

"В експозицію увійшли світлини з кількох родинних архівів (в тому числі й з мого особистого) зроблені в період 70–80 років минулого століття. Родинні архіви – це наче частинка генетичного коду, який передавався від батьків дітям та доповнювався новими елементами. Це не просто збірка зображень, вони – наша історія, наші спогади та цінності. Кожна фотографія – це уламок часу, який зберігає моменти радості, смутку, кохання, щастя або горя. Я використав ці уламки, щоб зібрати узагальнений обрис Маріуполя", – написав Іван Станіславський.

Початок презентації о 14:00.

Як повідомляв ІМІ, фотограф з Маріуполя Іван Станіславський самовидавом друкує свої книги "Усі відтінки маріупольських мозаїк" та "Маріуполь монументальний". Видавництва відмовляли йому, тому що книги містять багато світлин, а друкувати фотоальбом – дорого.

10 лютого 2024 року Іван Станіславський презентував у Львові фотопроєкт "Обережно:  крихке!", присвячений маріупольським вітражам.

Liked the article?
Help us be even more cool!