ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку побили редактора газети "Аверс-прес"

02.11.2012, 00:49

1 листопада 2012 року у Луцьку побили редактора газети «Аверс-прес» Андрія Лева. Про це повідомила шеф-редактор ТРК «Аверс» Наталія Московка. Міліція проводить дослідчу перевірку, повідомляє “Телекритика”.

Інцидент стався близько 16-ї години біля приміщення, де знаходиться телекомпанія «Аверс».

За словами Лева, які передає Наталія Московка, до нього на мобільний зателефонував знайомий та попросив вийти на вулицю. На стоянці біля телекомпанії стояло таксі, у якому сиділо троє молодиків. Андрій Лев на прохання чоловіків сів у машину. «У салоні спочатку журналісту погрожували, а потім почали лупцювати. Спочатку розбили губу, потім нанесли удар у живіт. Тільки після того, як до автівки вибігли працівники телекомпанії Андрія Лева випустили із салону», - написала Московка.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. За даними журналістів, чоловіка, який бив Лева затримали, один із учасників бійки та водій таксі залишили місце подій ще до прибуття правоохоронців. Журналістам водій таксі нібито розповів, що в ході суперечки та бійки в салоні машини йшлося про вибори та лунало прізвище одного з кандидатів.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС у Волинській області повідомив, що за фактом бійки з участю головного редактора місцевої газети працівники міліції проводять перевірку.

У чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинськiй областi надiйшло повiдомлення про те, що по вулицi Конякiна обласного центру бiля будинку вiдбувається бiйка. На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група. За даними міліції, 34-річний житель міста Луцька на ґрунті особистих неприязних вiдносин кулаком нанiс тiлеснi ушкодження (забій обличчя) головному редактору газети.

Нині правоохоронці проводять дослідчу перевірку, в ході якої будуть з'ясовані всі обставини події.
Liked the article?
Help us be even more cool!