ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луганську терористи побили редактора і пограбували редакцію сайту "Політика-2.0"

17.07.2014, 08:32

У Луганську невідомі, озброєні автоматичною зброєю, одягнені в камуфльований одяг, пограбували редакцію сайту «Політика 2.0». Про це у Facebook повідомила речник обласного управління МВС у Луганській області Тетяна Погукай. Як з'ясувала «Телекритика, подія сталась 10 днів тому.

За словами Погукай, напад на редакцію «Політика 2.0» стався 15 липня, при цьому бойовики захопили комп'ютерну техніку, фото і відеоапаратуру та інше обладнання інтернет-видання.

«Крім того, в районі автовокзалу взяли в полон журналіста сайту Д. Шаталова», - інформує Погукай.

Водночас сайт видання не поінформував читачів про ці інциденти. У коментарі «Телекритиці», редактор сайту Сергій Сакадинський повідомив, що речниця УМВС переплутала інформацію.

«Це сталося 6 липня. Нашу журналістку, яка фотографувала на вокзалі, затримали сепаратисти. Вони звинуватили її в шпигунстві і почали допитувати. Вона налякалася і розповіла про редакцію. На підставі її інформації вони зробили висновок, що ми збираємо дані про "ополченців". Її відпустили. До нас прийшли в редакцію і забрали всю техніку: комп'ютери, фото і планшет, навіть поламані телефони. Нічого досі не повернули. Мене забрали, побили, а після того, як підключилися авторитетні люди, відпустили 7 липня. Тепер нам немає, на чому працювати», - повідомив Сергій Сакадинський.

Liked the article?
Help us be even more cool!