ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луганську сепаратисти глушать "Радіо 24"

29.12.2015, 12:13

У Луганську сепаратисти почали незаконну трансляцію свого радіо на частоті 107.9, через що у місті зникло єдине українське «Радіо 24». Міністерство інформаційної політики України заявляє, що мовлення українського радіо буде невдовзі відновлено, повідомляє Media Sapiens.

Повідомлення про відсутність мовлення «Радіо 24» у Луганську опублікував у своєму Facebook активіст і волонтер Віктор Майстренко.

«В українському Луганську пропало єдине українське «Радіо 24». Тепер на цій частоті 107.9 транслюється чергова російська радіостанція. Дуже багато людей залишилося без українських новин! Це радіо доволі часто можна було почути в модулях і магазинчиках міста Луганська! Якщо можете, донесіть цю інформацію куди треба!», - написав Майстренко.

Заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова підтвердила, що на частотах українського радіо сепаратисти запустили свої радіостанції. «Так, ми знаємо, що на наших хвилях нещодавно терористами були включені радіостанції з Луганська. І завдяки тому, що захоплена ними телевежа в Луганску має 180 м, а наша в Широкому - всього 50 м, їх сигнал тепер перебиває наш у Луганську», - повідомила вона.

За її словами, мовлення українського радіо на Луганщині буде відновлено: «Ми знайшли рішення цій проблемі. В найближчий час ми її вирішимо».

Водночас заступниця міністра не стала конкретизувати заходи, яких вживає МІП для відновлення трансляції українського радіо у Луганську.

Liked the article?
Help us be even more cool!