ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луганську невідомі обстріляли будинок співвласника телекомпанї ІРТА

07.05.2014, 15:52

6 травня у Луганську вранці невідомі відкрили стрілянину в бік будинку співвласника місцевої незалежної телерадіокомпаніїї ІРТА, депутата міськради від Партії регіонів Романа Ландика. Про це повідомляє луганський кореспондент ІМІ з посиланням на дані ГУМВС України в Луганській області.

Так, невідомі зі зброєю під'їхали до помешкання Ландика на автомобилях ГАЗ-31 «Волга» и «ВАЗ-2109» без номерних знаків. Після стрілянини невідомі зникли з місця злочину.

На території приватного житлового будинку, на поверхні приміщення охорони є сліди кульових отворів. З місця події вилучено 63 гільзи і один патрон калібру 5,45 мм. Постраждалих немає.

Даний факт зареєстрований. Вживаються заходи щодо встановлення осіб, які вчинили правопорушення.

Роман Ландик разом з його батьком екс-нардепом від ПР Володимиром Ландиком володіють ТОВ Незалежна телерадіокомпанія «ІРТА». Останнім часом ІРТА зайняла проукраїнську позицію. Роман Ландик також відомий тим, що три роки тому побив модель Марію Коршунову, за що отримав 3 роки умовно.

ІМІ не зміг зв’язатися ні з Романом Ландиком, ні з Володимиром Ландиком.

Нагадаємо, в березні 2014 року телекомпанію ІРТА захоплювали проросійські активісти. Причиною захоплення стала демонстрація в спецрепортажі реальної картини, що склалася в Луганську, – захоплення групою провокаторів із російськими прапорами облдержадміністрації, напад на мирних городян.

7 квітня у Луганську на телеканал ІРТА намагалися проникнути понад десяток невідомих чоловіків. Троє охоронців постраждало.

Власнику каналу, народному депутату 6-7 скликань від ПР Володимиру Ландику після його заяв про причетність до масових сепаратистських заворушень і захоплення управління СБУ у Луганську народного депутата Олександра Єфремова, почали телефонувати і погрожувати. «Мені щойно зателефонували і сказали, що після таких заяв спалять хату. Ось і робіть висновки, чи казав я правду», - сказав Ландик.

Liked the article?
Help us be even more cool!