ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Лисичанську намагалися захопити телерадіокомпанію "Акцент"

13.10.2014, 10:41

11 жовтня у Лисичанську група озброєних людей намагалася захопила місцеву телерадіокомпанію «Акцент». Про це ІМІ повідомив голова Луганського облвідділення Комітету виборців України Олексій Свєтіков.

За його інформацією, до будівлі ТРК приїжджали озброєні люди «в бусику з написом «Батальйон «Айдар».

За інформацією Свєтікова, «айдарівці» приїхали до телерадіокомпанії, оскільки нібито отримали звернення окружної виборчої комісії.

В той час в приміщенні знаходились волонтери представника командування АТО в Лисичанську Віталія Шведова, які не дали можливості захопити ТРК.

«Пізніше сюди прибули бійці батальйону «Тернопіль» і “Лугань”, а також співробітники місцевої міліції і СБУ», - повідомив Свєтіков, додавши, що після цього «айдарівці» вимушені були поїхати з території ТРК.

«Схоже, що комусь компанія гостро потрібна була для передвиборчої агітації», - зазначив Свєтіков.

За його інформацією, ТОВ ТРК «Акцент» належить територіальній громаді Лисичанська (51%) і ТОВ «Енергетична інвестиційна компанія» (49%). А остання, через афілійовані компанії - народному депутату і кандидату в народні депутати по цьому округу Сергію Дунаєву. Свєтіков також додав, що при захопленні приміщення ТРК «Акцент» озброєними людьми, в їхній машині знаходився один з помічників Сергія Дунаєва.

Liked the article?
Help us be even more cool!