ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві посилять заходи безпеки, зокрема моніторитимуть соцмережі

Рада оборони Києва заявила про посилення заходів безпеки в столиці.

Про це повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації.

Приводом засідання Ради оборони стали останні заяви керівників Росії щодо намірів збільшити кількість ракетних атак, спрямованих на цивільні об’єкти та мирних громадян України та Києва зокрема.

"Окремо буде здійснюватися моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації, спрямованої на дестабілізацію ситуації в столиці", – наголосили в КМВА.

Крім того, Рада оборони Києва ухвалила рішення:

  • Невідкладно опрацювати питання щодо проведення надалі заходів у місті Києві, які передбачають залучення чисельної кількості людей.
  • Переглянути нормативно-розпорядчі документи щодо життєдіяльності громадян столиці з питань роботи громадського транспорту, проведення спортивних, культурних, освітніх, медичних, розважальних заходів, а також у місцях скупчення людей для гарантування безпеки громадян.
  • Усім силовим та військовим структурам міста Києва відповідно до своїх повноважень посилити увагу до місць скупчення людей, забезпечити дотримання публічної безпеки й порядку в столиці. Забезпечити вжиття всіх потрібних заходів, які сприяють безпеці громадян Києва.
  • Усім відповідальним структурам та балансоутримувачам захисних споруд цивільного захисту забезпечити постійний доступ населення до укриттів та готовність пунктів незламності до використання.
Liked the article?
Help us be even more cool!