ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кривому Розі до суду передано справу посадовця, який вдарив в обличчя журналіста

02.08.2018, 11:48
Фото – Перший Криворізький

Криворізька місцева прокуратура №3 направила до суду обвинувальний акт відносно 44-річного громадянина за спричинення умисного тілесного ушкодження та перешкоджання законній професійній діяльності журналіста (ч.1 ст.125 та ч.1 ст.171 КК України). Про це повідомляється на сайті прокуратури Дніпропетровської області.

Так, у липні 2018 року обвинувачений, перебуваючи за місцем своєї роботи на посаді заступника начальника одного з відділів КП “Швидкісний трамвай”, перешкоджав здійснювати свою законну професійну діяльність журналісту, який виконував редакційне завдання з приводу встановлення чи спростування факту жорстокого поводження з тваринами на території вказаного підприємства.

Посадовець, використовуючи брутальну лайку, вимагав покинути територію підприємства та наніс журналісту удар в обличчя.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.  

Як повідомляв ІМІ, 18 липня в Кривому Розі (Дніпропетровська область) на території комунального підприємства “Швидкісний трамвай” стався напад на фотокореспондента інформаційного порталу “Перший Криворізький” Миколу Чирву, коли той намагався зібрати інформацію про жорстоке поводження з безпритульними собаками на території підприємства. Журналіста посадовець вдарив в обличчя.

Поліція Кривого Рогу за даним фактом відкрила кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України (легкі тілесні ушкодження).

Liked the article?
Help us be even more cool!