ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму затримали двох стрімерів, які знімали арешти кримських татар

11.10.2017, 12:14
Фото - Громадське радіо

У Бахчисараї, де проходять обшуки у кримськотатарського активіста Тимура Ібрагімова та інших кримських татар, затримали двох стрімерів, які знімали слідчі дії. Про це повідомляє Громадське радіо з посиланням на Facebook активіста Османа Арифма.

“Зараз за адресою вул. Миру 14, де проходить обшук у Тимура Ібрагімова, забрали двох стрімеров, Амета Сулейманова та Алімдара. Чи просто вони узялися за стрімеров, мабуть, не подобається, коли їх темні справи розкривають світлі люди”, - написав він та розмістив відео затримання.

Раніше повідомлялось, що під час арештів кримських активістів в небі постійно присутні дрони, ймовірно, ФСБ, при цьому зйомкам з боку прихильників затриманих перешкоджають.

Сьогодні, вранці 11 жовтня, в Бахчисараї в декількох будинках кримських татар-мусульман російські силовики проводять обшуки. ФСБ звинуватила їх у тероризмі, зазначивши, що “співробітники ФСБ припинили в Криму діяльність бахчисарайської осередку забороненої в Росії міжнародної терористичної організації “Хізб-ут-Тахрір аль-Ісламі”. Порушено кримінальну справу за ч.1-2 ст. 205.5 (“Організація діяльності терористичної організації і участь в діяльності такої організації”)”, - повідомили в ФСБ. В даний час проводяться оперативно-слідчі заходи.

Liked the article?
Help us be even more cool!