ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кропивницькому з'явилося ще одне офіційно зареєстроване онлайн-видання

Кропивницьке онлайн-видання “Перша електронна газета” отримало підтвердження офіційної реєстрації власного медіа. 

Відповідний лист редакція отримала від Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 20 лютого. Про це представникові ІМІ в Кіровоградській області повідомила редакторка “Першої електронної газети” Світлана Листюк. 

Як розповіла редакторка, перші кроки для реєстрації їхня команда зробила ще минулого року. Однак через те, що старий сайт Нацради на той момент ніяк не був помаркований, як і документи на ньому, журналісти втратили час заповнюючи недійсні бланки. 

“Ще з місяць пішло на впорядкування контенту, який виходив на нашому сайті з моменту заснування. Нас попередили, що перевірятимуть діяльність видання від початку, тобто з 2013 року. Тож ми перешерстили всі свої матеріали, поправили маркування та обов’язкові позначки. За це наша вдячність фахівцям Нацради, які консультували нас із цього питання. І от нарешті отримали позитивну відповідь – “Перша електронна газета” офіційно зареєстроване онлайн-медіа”, – зазначила Світлана Листюк.

Про отримання офіційної реєстрації редакція повідомила читачів, оприлюднивши відповідний пост на офіційній Facebook-сторінці “Першої електронної”. “Це дуже серйозний і важливий крок, на який можуть зважитися далеко не всі інформаційні сайти. Чого тільки варті місяці перевірок і підготовка купи різних документів. І все це ми пройшли з вашою підтримкою! Дякуємо, що були поруч і продовжуєте читати “Першу електронну газету”, – йдеться в дописі.

Як повідомляв ІМІ, Нацрада запустила механізм реєстрації онлайн-медіа в травні 2023 року. У червні Нацрада вже зареєструвала перші онлайн-медіа.

Національна рада назвала помилки, яких найчастіше припускаються під час реєстрації онлайн-медіа. Ознайомитися з переліком необхідних документів для реєстрації можна на сайті Нацради.

Liked the article?
Help us be even more cool!