ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кропивницькому під час тренування помер блогер Юрій Ворожко

Юрій Ворожко. Фото – фейсбук Юрія Ворожка
Юрій Ворожко. Фото – фейсбук Юрія Ворожка

У Кропивницькому 26 лютого в басейні під час тренувань помер місцевий блогер та волонтер Юрій Ворожко, повідомляє Суспільне

Факт смерті 32-річного блогера в одному зі спортивних комплексів підтвердила поліція  місцевому медіа “Центральноукраїнське бюро новин”.

Під час огляду тіла не виявили видимих ознак насильницької смерті, сказали в поліції.

“Причину смерті буде встановлено в результаті проведення судово-медичної експертизи”, – повідомила поліція.

Фельдшер швидкої, якого викликали на місце події, проводив серцево-легеневу реанімацію, однак безрезультатно. У коментарі Суспільному медик зазначив, що подібна допомога може бути ефективною впродовж п'яти хвилин після утоплення. 

Спілкуючись із журналістами, керівник спортивного комплексу Гарік Хачатрян повідомив, що надасть коментар після висновків судово-медичної експертизи.

Відомий у Кропивницькому блогер Юрій Ворожко мав ютуб-канал з мільйонною аудиторією. Впізнаваність здобув завдяки соціальним експериментам, якими пропагував добрі справи та допомогу знедоленим. Наприкінці минулого року блогер повідомив, що припиняє вести свій російськомовний канал-мільйонник та запросив аудиторію переходити на його новий канал, де буде лише українськомовний контент.

Liked the article?
Help us be even more cool!