ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Костянтинівці невідомі побили вікна у редакції газети "Провінція"

27.04.2015, 13:31

У місті Костянтинівка (Донецька область) вранці, 27 квітня, колектив газети “Провінція” виявив побиті вікна у приміщенні, де працює редакція. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбук кореспондент газети Володимир Березін, повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

“Зранку прийшли в редакцію - десять стекол у 3 вікнах розбиті! Наши плакати антисепарськи з дверей здерті. Якщо минулого року в той же час вони розбили вікна позаду будівлі, де темрява, то зараз прямо на фасаді, де є світло та камери спостереження. Але у квітні 2104 року били та палили всі проукраїнські ЗМІ”, - написав Березін.

Зараз справою займається міліція.

Також Березін додав, що вже тиждень сайт газети атакують та намагаються взломати. “Наш серевер у Німеччині підтвердив DDoS-атаку”, - написав він.

Для скорішого відновлення приміщення редакція надала дані для фінансової допомоги:

“Якщо хтось може та хоче допомогти -

Карта для зачислений 5169 3305 0298 5127

Приватбанк

Разпутько Михайло головний редактор”.

Як повідомляв ІМІ, уночі 22 квітня 2014 року у місті Константинівка (Донецька область) невідомі закидали офіс місцевої газети “Провінція” пляшками з займистою речовиною, унаслідок чого виникла пожежа і пошкодила майно редакції.

Редактор “Провінції” Михайло Разпутько зазначив, що редакція пов’язує напад з журналістською діяльністю. Напередодні підпалу до редакції зателефонував невідомий чоловік і застеріг від написання про “ДНР”.

Крім того, він повідомив, що раніше на проросійському мітингу активісти закликали спалити “Провінцію”, не купувати газету.

Журналіст газети Володимир Березін змушений переховуватися через погози так званих тітушок.

Отображается файл

Отображается файл

Отображается файл

Liked the article?
Help us be even more cool!