ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві внаслідок вибуху в машині загинув журналіст Павло Шеремет (доп.)

20.07.2016, 08:50

У середу 20 липня вранці в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет, повідомляє "Українська правда". 

За інформацією УП, машина вибухнула на розі вулиці  Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану МкДональдс.

Ця машина належала керівнику "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.

Вибух стався о 7:45 ранку, коли Шеремет їхав у машині. На місце прибула поліція.

Поліція має намір вилучити записи камер відеоспостереження з місця загибелі журналіста інтернет-видання "Українська правда" Павла Шеремета.

Про це журналістам в середу сказала керівник Нацполіції Хатія Деканоідзе, передають "Українські новини".

"Ми візьмемо всі записи камер, які є навколо... особливо мені не подобається ця ситуація перед хресною ходою", – сказала вона.

Загибель журналіста інтернет-видання "Українська правда" Павла Шеремета кваліфіковано за статтею "умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб".

Про це повідомив з місця події прокурор міста Києва Роман Говда, інформує прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець. Максимець також додала, що серед версій вбивства розглядають також замах на керівника "Української правди" Олену Притулу. 

Шеремет останні п’ять років жив у Києві, працював в "Українській правді", був ведучим на Радіо "Вєсті".
 
 

Довідка ВікіпедіїПавло Шеремет, білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо та періодичних видань, керівник відділу спеціальних інформаційних проектів ОРТ, згодом — «Першого каналу». Засновник опозиційного до Лукашенка сайту "Белорусский партизан". Надалі працював на Громадському телебаченні Росії. З 2012 року вів блог журналіста в інтернет-виданні «Українська правда». 

Liked the article?
Help us be even more cool!