ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові суд відмовив патрульному в компенсації за образу від блогера

06.06.2017, 17:55

Суддя  Фрунзенського районного суду Харкова Олена Силантьєва відмовила в позові патрульному Денису Дуфеку, який вимагав від блогера Віталія Бойченка моральної компенсації в розмірі 107 тис. грн, повідомляє “Накипело”.

Патрульний Денис Дуфек подав до суду позов про захист честі і гідності інспектора патрульної поліції на блогера за відео, яке той виклав в інтернет.

Історія сталася напередодні Нового року. Патрульні зупинили водія за порушення. Він відмовився показати документи, але викликав на місце Віталія Бойченка. Той став ображати патрульного і погрожувати йому, при цьому знімав усе на камеру. Пізніше відео з'явилося в YouTube на каналі “Господар двору”, на якому до цього публікувалися й інші відео Бойченка.

Однак після того, як з'явився судовий позов, відео з патрульним Дуфек видалив. На суді Бойченко стверджував, що канал належить не йому і хто виклав в інтернеті образливе відео він не знає.

Виносячи рішення, суддя зачитала лише резолютивну частину - повний текст вона повинна надати протягом п'яти днів.

Адвокат Дуфека Олександр Нікольський не згодний з рішенням судді. Він має намір подати апеляцію і навіть домагатися справедливості в Європейському суді з прав людини.

Liked the article?
Help us be even more cool!