ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У "Фокусі" заявили, що журнал був вилучений через технологічний брак

25.02.2013, 06:28

Журнал "Фокус" був вилучений з продажу з причини технологічного браку. Про це йдеться у заяві UMH Publishing, яка є видавцем журналу.

"У п'ятницю, 22 березня, служба збуту UMH Publishing була змушена відкликати з роздрібних мереж частину тиражу журналу "Фокус" № 8, що загалом  не перевищує 20% всіх надрукованих примірників номеру", - йдеться у повідомленні.

"Причина - у виявленому технологічному браку: при виробництві журналу окремі його частини були надруковані в неправильному порядку, через що деякі сторінки дублювалася, а деякі - були відсутні", - зазначили у прес-службі.

Зараз з'ясовуються обставини, які призвели до появи бракованої частини тиражу. Крім того, як наголошується в повідомленні, на сайті видання focus.ua буде доступна електронна версія номери, повністю ідентична друкованій.

Нагадаємо, 24 лютого Мустафа Найєм повідомив, що останній номер журналу “Фокус” від 21.02.2013 № 8 був знятий з продажу зі всіх точок розповсюдження по всій Україні та з сайту. У цьому номері "Фокуса" три публікації присвячено даним про витрати апарату глави держави.

Головний редактор журналу «Фокус» Яна Мойсеєнкова заявила, що нічого не знає про вилучення останнього номеру тижневика з продажу.

Інтерфакс-Україна

Фото - "Телекритика"

Liked the article?
Help us be even more cool!