ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Терористи викрали у Донецьку батьків місцевої журналістки

12.08.2014, 15:56

9 серпня у Донецьку терористи так званої “ДНР” викрали батьків місцевої журналістки, яка змушена була залишити місто, Вікторії Іщенко. Про це Іщенко розповіла ІМІ.

Як розповіла Вікторія, у день 9 серпня терористи прийшли до квартири її батьків і запитали про неї, а згодом повернулись, забрали батьків та пограбували житло.

“З Донецька я поїхала кілька місяців тому. Але в суботу мені зателефонувала мама і сказала, що приходили ДНР і питали мене. Мама сказала, що мене немає і двері не відчинила. Вони на це відповіли, що повернуться і двері зламають. Через п'ять хвилин я набрала маму, вона кілька разів скинула, а потім зв'язок зник”, - розповіла журналістка.

“Через сусідів я дізналася, що ці товариші повернулися, перерили всю квартиру, мало не розгвинчували кожну шафу, що вони там шукали, я не знаю. Винесли техніку, ще щось забрали батьків. Коли сусідка запитала у мами за що, мама відповіла - за те, що моя дочка - журналіст. На даний момент я не знаю, де вони і що з ними”, - розповіла Вікторія.

Також Іщенко додала, пов’язує викрадення батьків зі своєю журналістською діяльністю: “Так, я пов’язую це зі своєю журналістською діяльністю, хоча якимось особливим журналістом я не була. А батьки в мене аполітичні”. Батьків звинуватили у "співучасті", але не уточнили, в чому саме, повідомила журналістка.

За словами Вікторії, раніше у Донецьку вона працювала на україномовних сайтах, а також брала участь у Техкемпі, що організовувало посольство США. Зокрема, працювала на україномовному новинному порталі NGO.donetsk.ua




 

Liked the article?
Help us be even more cool!