ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне шукає виробників документального фільму "Дожити до 100 по-українськи"

Суспільне Мовлення оголосило мистецький конкурс на створення документального фільму про життя людей старшого віку "Дожити до 100 по-українськи". Продакшени та виробники контенту можуть подаватися на конкурс до 12 квітня 2024 року (включно). 

Про це йдеться на сайті компанії.

Як зазначає команда Суспільного, фільм "Дожити до 100 по-українськи" покаже історії активних людей старшого віку з різних регіонів України та розповість, як вони зберігають повноту життя в умовах повномасштабної війни, постійного фонового стресу, складної матеріальної ситуації та невизначеності. Ідея проєкту отримала фінансування через перемогу в міжнародному конкурсі Japan Prize 2023. 

"Життя кожної людини надзвичайно цінне, і незалежно від віку кожен має піклуватися про себе. Тому проєкт “Дожити до 100 по-українськи” – про надію, про людей, які продовжують у старшому віці займатись улюбленим заняттям і не втрачають оптимізму. Ми б дуже хотіли, щоб історії реальних людей – героїв фільму надихали й допомагали повірити в те, що і в 70 чи 90 років можна пізнавати себе й світ, навчатися багато цікавого й нового і що старші люди також важливі й цінні для суспільства, – каже Зоряна Биндас, креативна продюсерка "Продюсерського центру" Суспільного, і додає: – Майбутній документальний фільм транслюватиметься на платформах Суспільного, але, крім того, плануються і покази за кордоном".  

Як узяти участь у мистецькому конкурсі, перелік документів, конкурсні етапи та загальні вимоги – в Оголошенні про проведення мистецького конкурсу. Ознайомтеся з Порядком проведення мистецьких конкурсів в АТ "НСТУ". Запитання щодо умов проведення конкурсу надсилайте за адресою [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!