ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сущенку дозволили зустрітися з дружиною і дочкою

17.01.2018, 10:39
Роман Сущенко, фото Укрінформ

Журналіст Укрінформу Роман Сущенко, заарештований у Москві, отримав право на побачення з дружиною й донькою. Зустріч відбудеться протягом найближчого тижня. Про це повідомив його адвокат Марк Фейгін, інформує Укрінформ.

“Побачення Анжеліки і Юлії Сущенко з моїм підзахисним відбудеться протягом найближчого тижня”, - сказав Фейгін.

Він уточнив, що це, ймовірно, буде останнє побачення Романа Сущенка з родичами під час слідства.

“Після ухвалення принципового рішення з приводу таких побачень організовувати їх було простіше. Але коли розпочнеться судовий процес, процедура поміняється. Дозвіл вже треба буде отримувати у Мосміськсуду. А це набагато довший бюрократичний процес. Причому з тією ж тяганиною при отриманні права на побачення зіткнуться й офіційні особи, наприклад консул України”, - пояснив адвокат.

Як повідомляв ІМІ, 27 листопада 2017 року Московський міський суд продовжив арешт українському журналісту Роману Сущенку до 30 січня 2018 року.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки – полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Роман Сущенко всі звинувачення відкидає. Українська сторона називає звинувачення проти журналіста безпідставними і вимагає негайно його звільнити.

20 листопада 2017 року Романа Сущенка у московському СІЗО Лефортово відвідали його дружина Анжела та донька Юлія.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!