ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сумські журналісти під час відключень електроенергії можуть працювати в Медіабазі ІМІ

Сумські журналісти під час відключень електроенергії можуть працювати в хабі Інституту масової інформації “Медіабаза.Суми”.

У просторі є інтернет, генератор, чай або кава.

Розклад роботи хабу:

пн – пт: з 9:00 до 18:00;

сб – нд: за попередньою домовленістю з координаторкою хабу.

Також у Медіабазі можна взяти павербанки та інше необхідне обладнання.

Щоб скористатися послугами "Медіабази.Суми" необхідно написати у фейсбуці регіональній координаторці Альоні Яцині або звʼязатися з Медіабазою в телеграмі.

Нагадаємо, у ніч на 6 травня 2024 року Росія атакувала Україну 13 ударними БпЛА типу “Shahed-131/136”. У результаті Сили оборони України знищили 12 “шахедів” у Сумській області, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Росіяни атакували безпілотниками об'єкти критичної інфраструктури Сум, внаслідок чого було пошкоджено будівлі та обладнання цих обʼєктів, повідомила Сумська обласна прокуратура.

Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними Сумської обласної військової адміністрації, внаслідок атаки росіян без електроенергії залишилися населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів.

Голова Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко заявив 6 травня, що до вечора в Сумах можуть повністю відновити електропостачання, повідомляє Сайт міста Суми.

Понад 400 тис. споживачів у Сумах та інших населених пунктах були одномоментно знеструмлені внаслідок російського  обстрілу, повідомило Міністерство енергетики.

Liked the article?
Help us be even more cool!