ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у Кропивницькому визнав безпідставним позов підприємства до спецкора “Інтера”

21.09.2017, 16:12

Апеляційний суд Кіровоградської області відхилив скаргу ПП “Вагран”, залишивши без змін рішення Кіровського районного суду Кропивницького про необґрунтованість позову фірми до спеціального кореспондента програми новин “Подробности” телеканалу “Інтер” Олени Бринзи. Відповідну ухвалу суд ухвалив 13 вересня та днями надав журналістці, повідомляє представник ІМІ в Кіровоградській області.

Сам позов приватного підприємства “Вагран”, яке відоме як фірма-власник так званого “безправного гуртожитку”, про який неодноразово писали місцеві журналісти, стосувався визнання неправдивою та такою, що принижує ділову репутацію, інформації, розповсюдженої в березні 2016 року на телеканалі “Інтер” про діяльність підприємства.

Крім того, представник підприємства вимагав зобов’язати Олену Бринзу, як автора сюжету про діяльність ПП “Вагран”, спростувати недостовірну інформацію “аналогічним способом, яким її розповсюдили”.

“Судова тяганина тривала понад рік, та я задоволена рішенням суду. Враховуючи, що під кінець розгляду справи представником від ПП “Вагран” хотів виступити екс-суддя та екс-депутат Володимир Ярошенко, все могло тривати набагато довше. У підсумку обидва суди довели те, що було зрозуміло з самого початку – ні я, ні героїня мого сюжету, жителька гуртожитку Марина Дяченко, не сказали жодного слова, яке б принижувало ділову репутацію підприємства”, - зазначила Бринза.

Ухвала може бути оскаржена до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ у термін до 3 жовтня поточного року.

Liked the article?
Help us be even more cool!