ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд Москви продовжив арешт Сущенка до 30 вересня

27.06.2017, 12:27

Сьогодні, 27 червня, Лефортовський районний суд Москви (РФ) продовжив термін утримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка до 30 вересня. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук адвокат журналіста Марк Фейгін.

“Лефортовський районний суд продовжив термін утримання під вартою Роману Сущенку за клопотанням слідства ще на три місяці, до 30 вересня. Російський суд – це не місце, де варто чекати сюрпризів”, – написав адвокат.

Як повідомляв ІМІ, 26 квітня Лефортовський суд Москви продовжив до 30 червня арешт українському журналісту Романові Сущенку, обвинуваченому в РФ у шпигунстві.

18 травня Московський міський суд відхилив скаргу адвоката Марка Фейгіна на рішення суду про продовження утримання під вартою до 30 червня його підзахисного Романа Сущенка.

30 вересня 2016 року у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки  - полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

Liked the article?
Help us be even more cool!