ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд арештував підозрюваного у пораненні оператора з правом застави в 400 тис. грн

08.07.2017, 21:05

7 липня Центрально-міський районний суд Кривого Рогу ухвалив рішення про утримання під вартою терміном 60 діб до 3 вересня підозрюваного в пораненні оператора “Першого Криворізького” В’ячеслава Волка. Також суд визначив йому заставу у розмірі 400 тис. грн, повідомляє “Перший Криворізький”.

Як пише видання, під час судового засідання підозрюваний просив суддю відпустити його під домашній арешт і обіцяв оплачувати лікування В'ячеслава Волка.

Проте суддя Іван Биканов ухвалив залишити підозрюваного під вартою.

Підсудний зазначив, що для внесення застави у нього немає таких коштів.

Як повідомляв ІМІ, 6 липня у Кривому Розі оператор міського інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслав Волк отримав вогнепальне поранення у шию під час військових навчань.

Оперативне командування “Схід” Збройних сил України зазначило, що інструктор, який поранив оператора, є волонтером і не має відношення до ЗСУ.

За фактом події слідчий відділ Криворізького відділу поліції ГУ НП в Дніпропетровській області вирішує питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 КК України “Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”, повідомили в Міністерстві оборони.

Оператор отримав вогнепальне поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю з боку інструктора, що проводив заняття, зазначили в Міноборони.

Рідні оголосили про необхідність збору коштів.

Банківська картка “Приватбанку” дружини В’ячеслава 5168 7573 2133 8198 (Волк Інна Олександрівна).

Поліція затримала підозрюваного у пораненні оператора інтернет-ресурсу “Перший Криворізький” В’ячеслава Волка. За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 128 Кримінального кодексу України (“Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”) і за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу (“Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”).

Liked the article?
Help us be even more cool!